Extra hulp tijdens het zwangerschapsverlof

Gezinsuitbreiding betekent een grote verandering of dit nou jullie eerste kindje is of een nieuw broertje of zusje erbij. Als het niet jullie eerste kindje is, wil je ook vooral de andere kinderen veel aandacht geven – zodat zij betrokken worden bij de nieuwe gezinssituatie.

Je wil genieten van jullie nieuwe gezin en alle aandacht en energie goed besteden en dus vooral ook niet jezelf vergeten. Wanneer de kraamhulp na 49 uur de deur achter haar dichttrekt, biedt de Kraamnanny hierbij de hulp en ondersteuning die jullie nodig hebben.

Een Kraamnanny kan een flesje (afgekolfde) melk geven, zodat jij als moeder even rustig een douche kan nemen of even kan slapen. Daarnaast helpt de Kraamnanny graag mee in het huishouden, smeert ze beschuit met muisjes voor de kraamvisite of kookt een gezonde maaltijd voor het hele gezin.

Wanneer jullie al oudere kindjes hebben, kan de Kraamnanny ook samen met hen wat leuks gaan doen, ze van en naar school of de crèche brengen en helpen tijdens het spitsuur thuis.

Neem contact op met Amsternannies voor de tarieven!