Healthy bananabread recept – uitpaulineskeuken
27/08/2018

Minder gezond, maar wat een feestje om te maken en op te eten!

Ingrediënten:

Bereiden

  1. Verkruimel de eierkoeken zo fijn mogelijk in de keukenmachine. Voeg de zuivelspread en kaneel toe en maal tot een egale massa. Vorm er 24 bolletjes van ca. 3 cm doorsnede van. Laat minimaal 30 min. opstijven in de koelkast.
  2. Breek de witte chocolade in stukjes. Doe de witte chocolade in een vuurvaste kom of pan. Hang deze in een grotere pan met kokend water, zorg dat de bovenste kom of pan het water niet raakt. Laat de chocolade al roerend smelten (au bain-marie).
  3. Doop de satéprikkers eerst 1 cm in de chocolade en steek ze vervolgens in een koud eierkoekbolletje. Doop de bolletjes vervolgens in de chocolade. Bestrooi direct met discodip en/of minifeest en/of plofrijst. Zet de prikkers in een glas of steek ze in een stuk piepschuim en laat ze stollen.
Upload jullie mooiste creaties  op instagram, tag Amsternannies en win 2 kaarten voor Nemo Science Museum! We kijken uit naar jullie Party Cakepops!
Recept van de Allerhande
Amsternannies
Amsternannies
Amsternannies is het leukste oppasbureau in Amsterdam. Met ons blog geven wij jullie inzicht in de evenementen waar wij als oppas aanwezig zijn. Daarnaast kan je hier ook leuke kinderrecepten of hele toffe aanbiedingen voor jonge gezinnen terugvinden!

Comments are closed.