Kappers kunnen erg spannend zijn voor kinderen want kapperszaken zijn vaak druk, met allemaal prikkels voor kinderen. Dan is ook nog eens een vreemde man of vrouw, die je haar gaat knippen. Kortom, de kapper kan een uitdagend uitje zijn met kinderen. Kappers in Amsterdam zijn er genoeg, maar een echt goede kinderkapper, waar vind je die?

De allereerste en ook bekendste is De Kinderkapper Amsterdam, gevestigd aan de Javastraat. Het allerleukste aan deze kapper? De kinderen mogen zelf een stoel uitkiezen waarop ze geknipt worden. Gaan ze voor de motor, het rode of blauwe Volkwagenbusje of voor het paard? Daarnaast is de kapper een shop-in-shop, en er zit ook een leuke speelgoedwinkel in gevestigd. Kortom, bij deze kapper maak je er een echt uitje van, want de kapper is een shop-in-shop met de kinderwinkel Blitskikker! Knippen kan vanaf 29,50 euro. Reserveren verplicht.

 • Javastraat 117, 1094 CG Amsterdam 

Nog een shop-in-shop met een kinderkapper is WijsWest. Elke woensdag en zaterdag is er een speciale kinderkapper aanwezig. WijsWest is een winkel met dames-, heren- en kindermode, maar heeft ook veel woonaccessoires en speelgoed. Onder genot van een lekker bakje koffie kun je je kind laten knippen. De prijzen zijn ook fijn, knippen kan namelijk al vanaf 21,50 euro. Ook bij deze kinderkapper is reserveren verplicht.

 • Bilderdijkstraat 62, 1053 KV Amsterdam

Bij Giftshop Imagine komt Stephanie Lahnstein elke zaterdag met veel geduld, rust en plezier kinderen knippen. Al ruim 9 jaar is Stephanie als kinderkapster aan het werk bij Imagine. Naast knippen, kunnen kinderen ook langskomen voor een mooie vlecht, of voor alleen het knippen van een pony. Stephanie is gespecialiseerd in het kinderen op hun gemak laten voelen en om ze met een glimlach de deur uit te laten lopen. Knippen kan al vanaf 17,50 euro! Reserveren verplicht.

 • Amstelveenseweg 131, 1075 VX Amsterdam

Voor de mooiste kinderkapsels moet je bij Ij Haarmode zijn in Noord. Binnen no-time hebben zij het haar van jouw zoon of dochter omgetoverd tot iets fantastisch! Kinderen tot en met 10 jaar worden hier al geknipt voor 10 euro. Reserveren verplicht.

 • (Noord) Hagedoornweg 48a, 1031 BS Amsterdam

Ook aan de Rozengracht kun je terecht bij een kinderkapper. Kapper Bianco zet je kleintje op een echte kappersstoel, en binnen de kortste keren zorgen de stylisten voor de perfecte look. Snel, efficiënt, maar toch geduldig en dat vanaf 23 euro! Reserveren verplicht.

 • Rozengracht 196H – 212, 1016 PD Amsterdam

De laatste kapper met een kinderkapper aanwezig is gevestigd aan de Zeilstraat. Bij kapper The Golden Hand buigen de kappers zich met alle plezier over jouw zoon of dochter. Zo zijn de kinderen weer helemaal klaar en verzorgd. Knippen kan vanaf 17 euro. Reserveren verplicht.

 • Zeilstraat 58-H, 1075 SK Amsterdam

Deel deze blog op social media!

Amsternannies is het leukste oppasbureau in Amsterdam. Met ons blog geven wij jullie inzicht in de evenementen waar wij als oppas aanwezig zijn. Daarnaast kan je hier ook leuke kinderrecepten of hele toffe aanbiedingen voor jonge gezinnen terugvinden!

Lees ook onze andere blogs

 • Leuke buitenspots met de kids

  12 juni 2024

  Het is eindelijk weer wat beter weer. April doet wat hij wil is geweest, mei was regenachtig maar hopelijk komen er in juni echt mooie dagen aan! En wat doe je nou het liefst op die lekkere mooie en lange dagen? Juist ja, buiten zijn. Het is ook nog eens

 • Veilig op de fiets

  4 januari 2024

  Veiligheid op de fiets is van het grootste belang en al helemaal als je met kinderen fietst. Kunnen fietsen is wat anders dan deelnemen in het verkeer.  In deze blog delen we waardevolle tips en inzichten over hoe je veilig op de fiets kunt gaan met kinderen. Van het kiezen

 • Leuke natuurgebieden rondom Amsterdam

  15 november 2023

  In Amsterdam en omgeving zijn er veel verschillende bossen en natuurgebieden die ideaal zijn voor uitjes met kinderen. Ga met elkaar op zoek naar de mooiste herfstbladeren, kastanjes en paddenstoelen! Met de herfstbladeren en kastanjes kun je achteraf ook knutselen. Zie hieronder de lijst van acht leuke bossen en natuurgebieden