Voor ouders2024-03-05T13:43:55+00:00
V

ia een betrouwbaar netwerk zorgen wij altijd voor een ervaren Nanny voor jullie kinderen. Tijdens het intakegesprek horen wij graag alles over jullie gezin; de karakters van jullie kinderen, belangrijke normen en waarden in jullie opvoeding en natuurlijk alle praktische informatie. Zo weten de Nannies goed waar ze rekening mee kunnen houden en wat ze kunnen verwachten.

Onze Nannies komen veelal via huidige Nannies bij ons terecht, wat zorgt voor een fijn en vertrouwd netwerk. Na een persoonlijk intakegesprek met de Nanny, worden minstens twee referenties gebeld. Hierbij hebben we extra aandacht voor kinderen onder de twee jaar. Naast de ervaring, vinden wij het vooral heel belangrijk dat de Nannies het écht heel erg leuk vinden om tijd met de kinderen door te brengen.

Alle Nannies kunnen een cursus Kinder-EHBO bij ons volgen. En wij bieden verschillende trainingen aan, zoals een training Pedagogiek of KraamNanny, zodat zij zichzelf een Premium Nanny mogen noemen. Naast veel praktijkervaring en extra kennis, kunnen zij minimaal 3 á 4 maanden toezeggen om op een vaste dag op te passen. Het uurtarief van de Premium Nannies ligt daardoor hoger en bedraagt €15,00 per uur.

Ongeacht welk type Nanny jullie kiezen, kunnen jullie er altijd op vertrouwen dat ze professioneel en betrouwbaar is.

Onze diensten

 • Vaste oppasdienst

  Wij beheren jullie planning en zorgen ervoor dat er altijd een Nanny beschikbaar is. Wij zorgen voor zoveel mogelijk continuïteit en waar mogelijk dezelfde Nanny op de vaste dag.

 • Flexibele oppasdienst

  Willen jullie een avond uiteten of heeft school of crèche een studiedag? Dan hebben wij altijd, ook last-minute, een Nanny voor jullie beschikbaar.

 • KraamNanny

  De eerste weken na de bevalling kunnen veel gezinnen in deze bijzondere, maar ook uitdagende periode, wel wat extra hulp gebruiken. Onze KraamNannies zijn de perfecte aanvulling op de kraamzorg.

 • NachtNanny

  Een NachtNanny is een professionele en ervaren Nanny die 's nachts voor jullie baby zorgt, zodat jullie een nacht kunnen doorslapen.

 • Shared Nanny

  Amsternannies biedt de mogelijkheid om een Nanny te delen; zo kunnen de kinderen gezellig samen spelen en delen jullie de kosten.

 • Vakantie Nanny

  Onze Nannies zijn er om te zorgen dat jullie en de kinderen een fantastische vakantie hebben. Ze kunnen met de kinderen op pad of juist bij het huis blijven als de kinderen slapen.

 • Event Nanny

  Onze Nannies zijn beschikbaar voor evenementen van iedere omvang; van een gender reveal tot bruiloften of grote bedrijfsfeesten.

 • Manny

  Een jongen, een Manny, die komt oppassen! Onderzoek wijst uit dat Mannies vanuit pedagogisch oogpunt, een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen.

 • We had a Night Nanny, Nanny Lizzy, and she was absolutely amazing! She was like an angel to us. Emma didn’t sleep well for months, so we decide to start with a Night Nanny. If only we had done this sooner!

  Sophia and Nicolas

  - Baby Emma

 • Wij hebben zo’n geweldige dag gehad op onze bruiloft zaterdag en de Nannies waren the best!! Hadden de afgelopen tijd de meiden al meerdere keren als Nanny gehad en ze zijn super! Dankjewel, Amsternannies the best!!

  Lot en Gijs

  - 3 kinderen

 • Iedere vrijdag haalt Manny Tim, Helmer op uit school. Ze gaan vaak samen naar het skatepark of spelen thuis met de Lego. Helmer vindt het heel leuk om de 1 op 1 aandacht van Tim te krijgen, hij voelt echt als een grote broer.

  Guido en Sofie

  - Helmer (7)

 • Echt top. Alle stress van een afzeggende oppas wordt bij me weggenomen. De Nannies zijn 1 voor 1 echt heel leuk en geven mij en mijn dochter een vertrouwd gevoel.

  Sanne

  - Puck (3 jaar)

 • Amsternannies regelt altijd iemand als er last minute iets verandert. Echt heel erg fijn om dit achter de hand te hebben. Het contact met de meiden op kantoor is goed en relaxed en over de Nannies zijn we tot nu toe allemaal heel enthousiast!

  Annefloor en Pieter

  - Cato (4 jaar) en Liv (1 jaar)

 • Iedere woensdag hebben wij onze vaste Nanny Eva. Ze onderneemt leuke activiteiten met de kinderen én zorgt er aan het eind van de dag voor dat er gekookt is. Als ze een keer niet kan, vind ik het een uitkomst omdat jullie altijd in staat zijn problemen op te lossen. Dat is met mijn agenda een must! Heel erg blij mee dus!

  Yvette en Willem

  - Thijmen (6), Pip (4) en Maas (2)

 • Vorige week hadden wij last-minute een afspraak waar we naartoe moesten en gelukkig wist Amsternannies het binnen een uurtje te regelen. Nanny Hannah mag hoog op ons favorieten lijstje!! Ze was helemaal top. Veel dank dat jullie haar hebben voorgesteld aan ons!!

  Laura en Maarten

  - Isa (9), Victor (7) en Ella (5)

Wat is het uurtarief van de Nanny?2023-09-12T13:49:11+00:00

Uurtarieven Nannies
-uurtarief overdag bij 1 kind €11,00
-uurtarief overdag bij 2 of 3 kinderen €12,00
-uurtarief overdag bij 4 kinderen €13,50
-uurtarief in de avonduren (na 19.00) blijft €9,50 – ongeacht het aantal kinderen.

Uurtarief Premium Nannies €15,00 per uur, ongeacht het aantal kinderen (t/m 4 kinderen)

De Nanny werkt via de Regeling dienstverlening aan huis, dit betekent dat jullie de Nanny aan het einde van de oppasdienst direct kunnen uitbetalen. Dit kan contant of per bankoverschrijving, de meeste Nannies zullen een betaalverzoek sturen na de oppasdienst. De Nanny is verantwoordelijk voor het doen van de inkomstenbelasting.

Kan de Nanny de kinderen ook naar clubjes brengen?2023-09-12T13:44:17+00:00

Ja, de Nanny kan de kinderen ook naar clubjes brengen ook eventueel met de bakfiets of met de auto. Op aanvraag van het gezin selecteren wij een Nanny met bakfiets ervaring of een rijbewijs en veel rij-ervaring.

De Nanny gebruikt de bakfiets en/of de auto van het gezin. De Nannies zullen verstandig en voorzichtig zijn met het gebruik, echter is het uitlenen wel op risico van de ouders.

Ik heb een VAST-abonnement, maar we gaan op vakantie. Hoe zit dat?2023-07-27T13:02:28+00:00

De kosten voor het VAST-abonnement lopen door, ook tijdens een vakantie. De dagen dat je geen Nanny nodig hebt, worden een tegoed bij Amsternannies. Dit tegoed blijft twee maanden geldig. Dit tegoed kan worden ingezet voor een extra dag of avond, naast jullie vaste dagen.

Aanmelden als gezin

En krijg de beste zorg voor jouw kinderen!

Ga naar de bovenkant