Ervaren, flexibel & ondernemend!

Wij, Evelien Hunink en Dorine van Lith, hebben oppasbureau Amsternannies opgezet omdat wij beiden overtuigd zijn van de voordelen van kinderopvang aan huis. Na meer dan 10 jaar oppaservaring was het opzetten van een oppasbureau voor ons een logische keuze.
Amsternannies is een jong en snelgroeiend oppasbureau, met een groot betrouwbaar netwerk van Amsterdamse studenten.

Door de combinatie van onze vakgebieden, onze ervaring en ons netwerk, is amsternannies hét oppasbureau van Amsterdam.”

Na jarenlang op te hebben gepast, kreeg Evelien in 2018 zoon Hugo en in 2021 dochter Emilie. Dorine kreeg in 2019 zoon Julian en in 2021 dochter Cato.
Als Nanny draaiden zij hun hand niet om voor een baby-tweeling, een peuter en het huishouden tegelijkertijd, maar als moeder met ‘slechts’ 2 kinderen, kom je tijd tekort.

Wat zijn we dankbaar dus voor al die fantastische Nannies die het iedere dag weer voor elkaar krijgen!

2002 – 2012

Met de paplepel ingegoten

Wij zijn jong begonnen met oppassen bij buren, nichtjes en neefjes, hiermee is onze passie voor oppassen ontstaan. Na veel vakanties met onze oppasgezinnen en au pair in het buitenland te zijn geweest – durfden wij onszelf doorgewinterde Nannies te noemen!
Tijdens onze studententijd in Amsterdam leerden we al gauw veel leuke gezinnen kennen waar we jarenlang hebben opgepast.

Het idee

Beiden afgestudeerd, ging Evelien werken in de Werving & Selectie en ging Dorine aan de slag als Orthopedagoog. We moesten onze lieve oppaskinderen achter ons laten, maar niet zonder een goede vervanger te regelen natuurlijk. Regelmatig werden we benaderd of we nog leuke meisjes kenden die wilden oppassen. De vraag was groot en met een oppasbureau, was het antwoord daar.

2012

2013

Amsternannies

De plannen werden uitgewerkt, het pedagogisch beleid opgesteld en de eerste website ging online. Naast onze fulltimebaan, hebben we in de avonduren en weekenden een goede basis voor Amsternannies neergezet.

Fulltime Amsternannies

Nieuwe gezinnen en Nannies bleven zich aanmelden, waardoor wij besloten ons volledig op Amsternannies te richten en onze baan op te zeggen.

2014

2015

Kantoor Amsternannies

Vanuit huis werken was niet meer mogelijk, dus gingen wij opzoek naar ons eerste kantoor. Deze vonden wij in de Tweede Jan Steenstraat, hartje Pijp. Algauw volgde de eerste twee stagiaires, die ons konden ondersteunen.

Werknemer Amsternannies

Naast de stagiaires was er ook behoefte aan een vaste kracht, een Junior Accountmanager om al de gezinnen en Nannies de persoonlijke aandacht te geven waar wij voor staan. Onze eerste fulltimer is bij ons komen werken en daar zijn wij nog steeds erg blij mee!

2016

Februari 2017

Werknemer nummer 2

De nieuwe gezinnen blijven zich aanmelden, evenals de enthousiaste Nannies. Om ervoor te zorgen dat we voor alle gezinnen en Nannies persoonlijke aandacht houden – is het tijd voor werknemer nummer 2. De volgende fulltimer komt ons team versterken!

Nieuw Kantoor en werknemer nr. 3

Met extra werknemers, groeiden we uit ons kantoor in de Pijp, dus begon de zoektocht naar een nieuwe plek in het centrum van Amsterdam. Via-via kwamen we in de Zuiderkerk terecht. Wát een fantastische en unieke plek!

April 2017

Januari 2018

We bestaan alweer 4 jaar!

Time flies when you’re having fun. Al 4 jaar is Amsternannies een groot succes! En iedere dag fietsen we met groot plezier naar nieuwe gezinnen voor een intakegesprek. Waarna we onze weg vervolgen naar het mooiste kantoor van Amsterdam in de Zuiderkerk. Met een vast team van vijf en altijd een paar leuke stagiaires, is werken bij Amsternannies iedere dag weer een feestje! Op naar ons lustrum!

Hugo geboren!

Als doorgewinterde Nanny was het tijd voor een eigen baby! In november 2018 is Evelien moeder geworden van Hugo. Als Nanny draaide zij haar hand niet om voor een baby-tweeling, een peuter en het huishouden tegelijkertijd, maar als moeder met ‘maar’ 1 baby kom je tijd tekort. Leuk om de verschillen mee te maken en wat is moeder zijn fantastisch!

November 2018

April 2019

Baby nummer 2!

In april 2019 is ook Dorine moeder geworden van een klein jongetje: Julian! Een eigen bedrijf en een baby is ook even wennen; maar gelukkig heeft ook Julian de allerliefste Nanny als Dorine op kantoor zit.

Emilie geboren!

In maart 2021 heeft Evelien een dochter gekregen; Emilie. Dat de planning nu echt een uitdaging is, werd al snel duidelijk. Maar wat een rijkdom om twee gezonde kindjes te mogen krijgen!

Maart 2021

Juni 2021

Cato geboren!

En alsof we het afgesproken hadden; in juni 2021 is de dochter van Dorine geboren! Julian is een trotse grote broer van Cato. Gelukkig wilde de Nanny zelfs mee naar Heemstede, zodat ze ook hier kan oppassen!

Operationeel manager van start!

Met allebei twee kleine kinderen thuis, was het tijd voor een operationeel manager op kantoor. Een super gemotiveerde manager, die fulltime aanwezig is om de accountmanagers en stagiaires te ondersteunen waar nodig. Ze zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt!

Januari 2022