• We had a Night Nanny, Nanny Lizzy, and she was absolutely amazing! She was like an angel to us. Emma didn’t sleep well for months, so we decide to start with a Night Nanny. If only we had done this sooner!

  Sophia and Nicolas

  - Baby Emma

 • Wij hebben zo’n geweldige dag gehad op onze bruiloft zaterdag en de Nannies waren the best!! Hadden de afgelopen tijd de meiden al meerdere keren als Nanny gehad en ze zijn super! Dankjewel, Amsternannies the best!!

  Lot en Gijs

  - 3 kinderen

 • Iedere vrijdag haalt Manny Tim, Helmer op uit school. Ze gaan vaak samen naar het skatepark of spelen thuis met de Lego. Helmer vindt het heel leuk om de 1 op 1 aandacht van Tim te krijgen, hij voelt echt als een grote broer.

  Guido en Sofie

  - Helmer (7)

 • Echt top. Alle stress van een afzeggende oppas wordt bij me weggenomen. De Nannies zijn 1 voor 1 echt heel leuk en geven mij en mijn dochter een vertrouwd gevoel.

  Sanne

  - Puck (3 jaar)

 • Amsternannies regelt altijd iemand als er last minute iets verandert. Echt heel erg fijn om dit achter de hand te hebben. Het contact met de meiden op kantoor is goed en relaxed en over de Nannies zijn we tot nu toe allemaal heel enthousiast!

  Annefloor en Pieter

  - Cato (4 jaar) en Liv (1 jaar)

 • Iedere woensdag hebben wij onze vaste Nanny Eva. Ze onderneemt leuke activiteiten met de kinderen én zorgt er aan het eind van de dag voor dat er gekookt is. Als ze een keer niet kan, vind ik het een uitkomst omdat jullie altijd in staat zijn problemen op te lossen. Dat is met mijn agenda een must! Heel erg blij mee dus!

  Yvette en Willem

  - Thijmen (6), Pip (4) en Maas (2)

 • Vorige week hadden wij last-minute een afspraak waar we naartoe moesten en gelukkig wist Amsternannies het binnen een uurtje te regelen. Nanny Hannah mag hoog op ons favorieten lijstje!! Ze was helemaal top. Veel dank dat jullie haar hebben voorgesteld aan ons!!

  Laura en Maarten

  - Isa (9), Victor (7) en Ella (5)

Wil je ook een Nanny?

Wil je na het lezen van deze referenties ook graag een Amsternanny? Meld je dan gelijk aan!