Word Amsternanny

Bij Amsternannies zorgen we ervoor dat je op korte termijn kunt starten bij een gezin dat past bij jouw ervaring en voorkeuren. We vinden het belangrijk om veel contact te hebben met onze Nannies en zo zeker te weten dat jullie het echt naar jullie zin hebben. We staan altijd voor jullie klaar met een (oppas)vraag tijdens het oppassen of daarbuiten. Wanneer je een keer niet kan oppassen bij je vaste gezin, zoeken we een fijne vervanger. Je kan bij ons een cursus Kinder-EHBO volgen, zodat je nog zelfverzekerder bent tijdens het oppassen. Indien jij langere periode kan toezeggen bij een gezin, is het interessant om als Premium Nanny aan de slag te gaan. Je volgt dan het programma van de Nanny Academy en krijgt een hoger uurtarief.

Als Amsternanny heb je veel ervaring met het oppassen op kinderen van verschillende leeftijden. Je bent initiatiefrijk, flexibel en helpt graag mee in het huishouden, zoals boodschappen doen, koken en je zorgt dat het huis aan het einde van de dag weer opgeruimd is.
Tijdens het oppassen vind je het leuk om leerzame en leeftijd gebonden activiteiten met de kinderen te ondernemen. Oppassen is voor jou de ideale (bij)baan; je kan bij ons fulltime aan de slag of juist 1 of 2 dagen naar je huidige baan of studie.

Meld je hier aan als Nanny bij Amsternannies!

Het formulier invullen duurt ± 5 minuten

Contactinformatie

Jouw oppaservaring

Heb je een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering? Dit een verzekering die letsel en materiële schade dekt die jij aan anderen toebrengt
Heb je een rijbewijs?
Heb je een EHBO diploma?
Heb je bakfiets ervaring?
Wil je een vaste (mid)dag oppassen of af en toe?
Op welk social media platform heb je ons voorbij zien komen? Meerdere antwoorden mogelijk.

Alles naar wens ingevuld?