Voor Nannies2024-07-03T12:06:13+00:00

Via Amsternannies kom je in contact met de allerleukste gezinnen in Amsterdam. Je kan een vaste (mid)dag oppassen of juist meer op flexibele basis.

We maken een onderscheid tussen Nannies en Premium Nannies, waarbij de Premium Nannies een of meerdere trainingen bij ons hebben gevolgd en minstens vier maanden kunnen toezeggen op een vaste dag bij een gezin.

Premium of niet; in beide gevallen geldt dat je veel ervaring hebt met het oppassen op kinderen van verschillende leeftijden. Je bent initiatiefrijk, flexibel en helpt graag mee in het huishouden, zoals boodschappen doen, koken en je zorgt dat het huis aan het einde van de dag weer opgeruimd is.
Tijdens het oppassen vind je het leuk om leerzame en leeftijdgebonden activiteiten met de kinderen te ondernemen.

 • Als Nanny kun je op flexibele of vaste basis oppassen; af en toe een avondje en (mid)dag of juist wekelijks op een vast moment.

 • Om een Premium Nanny te worden, volg je een of meerdere trainingen bij ons en kun je minimaal 4 maanden toezeggen bij een vast gezin. Je uurtarief ligt dan ook hoger, namelijk €15,00-€17,50 per uur.

 • Indien jij ook echt veel ervaring hebt met pasgeboren baby’s, kun je via ons ook aan het werk als KraamNanny of NachtNanny.

 • Daarnaast kun je als Nanny ook oppassen op verschillende evenementen of kun je met gezinnen mee op vakantie.

Meld je aan en wij zorgen ervoor dat je gauw aan de slag kunt bij de leukste gezinnen in en rondom Amsterdam!

Betaling aan jou als Nanny

Je werkt bij Amsternannies via de Regeling Dienstverlening aan huis.
Je hebt geen arbeidsovereenkomst bij ons. Meer informatie over de Regeling kun je hier vinden.

Tarief Nanny Tarief Premium Nanny
Dagtarief bij 1 kind €11,50 per uur Dagtarief, ongeacht het aantal kinderen €15,00-€17,50 per uur
Dagtarief bij 2/3 kinderen €12,50 per uur
Dagtarief bij 4 kinderen €14,00 per uur
Avondtarief €10,00 per uur

Wil jij ook aan de slag als Premium Nanny en ben jij minimaal 4 maanden beschikbaar voor een gezin? Volg dan onze Nanny Academy en krijg een hoger uurtarief. Als Premium Nanny met aantoonbare babyervaring kun je ook als Kraam- en NachtNanny aan de slag. Tijdens de Nanny Academy krijg jij Pedagogische training van een Pedagoog en Orthopedagoog. De kosten voor het volgen van de Nanny Academy bedragen €29,95.

Als Premium Nanny verwachten we ook dat je de cursus Kinder-EHBO volgt. Hiervoor kun je je maandelijks aanmelden.

Schrijf je hier in en zorg dat je op korte termijn als echte pro aan de slag kan!

Ik wil graag voor lange termijn bij een gezin oppassen. Is dit ook mogelijk via Amsternannies?2023-09-12T13:39:41+00:00

Jazeker! De meeste gezinnen hebben de voorkeur voor zo veel mogelijk continuiteit in Nannies en zoeken voor langere periode een Nanny.

Bij Amsternannies maken we daarnaast ook nog onderscheid tussen Nannies en Premium Nannies. Een Premium Nanny heeft de Nanny Academy van Amsternannies afgerond en kan minimaal 4 maanden een vaste dag oppassen. Voor de Premium Nanny is het uurtarief €15,00.

Kan ik ook alleen op flexibele basis oppassen?2023-07-28T13:16:59+00:00

Ja, je kan je ook inschrijven als je alleen op flexibele basis kan oppassen. We hebben veel gezinnen die graag een Nanny willen inzetten, voor af en toe een avond of dag.

Ik volg een MBO opleiding of zit nog op de middelbare school kan ik mij toch aanmelden?2023-07-28T12:50:01+00:00

Indien je ervaring hebt in het werken in de kinderopvang/veel oppaservaring, kan je ons ook mailen. Wel hanteren wij een minimale leeftijd van 16 jaar. Naar aanleiding van een telefoongesprek en je CV, zullen wij je laten weten of je op gesprek kunt komen.

 • Al sinds mijn 14e pas ik op, waarbij ik dat vroeger altijd in de straat deed. Toen ik hier ging studeren vond ik het best lastig om hier ook fijne oppasadressen te vinden. Amsternannies is voor mij een uitkomst; ik kan altijd op flexibele basis aan de slag. Soms pas ik een hele dag op, maar vooral ook heel veel avondjes. Tot nu toe zijn alle gezinnen waar ik ben geweest ZO lief en gezellig!

  Julia

  - Studente Rechten

 • Als ZZP’er zit ik voor drie dagen per week op een klus en vind ik het ideaal om daarnaast twee dagen op te passen. Iedere donderdag en vrijdag pas ik op Max (3) en Loek (1). Overdag gaan we lekker veel naar buiten samen, doen we nog vaak nog wat boodschappen en aan het eind van de middag doe ik ze vaak in bad en eten we samen. Ik vind het superleuk om zo’n goede band met de jongens, maar ook met de ouders, op te bouwen. De ideale afwisseling naast mijn kantoorbaan!

  Annelein

  - ZZP'er

 • Aimée en Celine waren nog maar 8 dagen oud toen ik mocht starten als KraamNanny. Het waren hele fijne maanden om zo dichtbij dit gezin te mogen staan in deze bijzondere periode. Ik hielp met het geven van (afgekolfde) melk, deed de meisjes in bad en heb uren met ze rondgelopen in de draagzak en geknuffeld op de bank. Ik wilde na mijn afstuderen niet gelijk beginnen aan een baan, waardoor dit voor mijn de komende maanden heel goed werkt. Ik kan zelf aangeven of ik een gezin wel of niet kan aannemen en we overleggen vaak welke uren ik kom.

  Melanie, KraamNanny

  - Afgestudeerd aan de UvA

 • Op iedere maandag haal ik Philip en Anna uit school met de bakfiets. Vaak komt er wel minimaal 1 vriendje of vriendinnetje mee en gaan we ’s middags met z’n allen naar de speeltuin. Aan het eind van de middag moet ik met Philip naar hockeytraining en speel ik met Anna een spelletje in het clubhuis of hockeyen we samen op een veldje. Ik hoop dat ik hier nog lange tijd kan oppassen :-)

  Yip, Nanny

  - Studente Bedrijfskunde

 • Al 2,5 jaar pas ik op bij drie kinderen in Amsterdam Centrum. Ik haal ze met de bakfiets op uit school om 14:45uur. Meestal blijven we nog even op het schoolplein spelen of gaan er vriendjes mee naar huis. Op donderdagmiddag moet ik met ze naar voetbaltraining. Aan het eind van de middag kook ik voor de kinderen en eet ik met ze. Voor mij is het goed te combineren met mijn werkgroepen in de ochtend en vind ik het leuk dat de dagen er altijd weer anders uitzien met kinderen.

  Valentijn, Manny

  - Student Econometrie

 • Sinds 2017 ben ik een trotse Amsternanny! Het oppassen is voor mij heel gevarieerd; ik pas 3 dagen in de week op bij 2 vaste gezinnen en af en toe doe ik er nog een avondje bij. Het is super om leuke dingen te doen met de kindjes en ook samen met de ouders aan de opvoeding bij te dragen. Het is geweldig om te zien hoe ze opgroeien en er is natuurlijk niets mooier dan wanneer een kindje zegt: Kiki, jij bent echt lief!

  Kiki, Nanny

  - Studente Verloskunde

Aanmelden als Nanny

En zorg voor de liefste kinderen van Amsterdam!

Ga naar de bovenkant