• Al sinds mijn 14e pas ik op, waarbij ik dat vroeger altijd in de straat deed. Toen ik hier ging studeren vond ik het best lastig om hier ook fijne oppasadressen te vinden. Amsternannies is voor mij een uitkomst; ik kan altijd op flexibele basis aan de slag. Soms pas ik een hele dag op, maar vooral ook heel veel avondjes. Tot nu toe zijn alle gezinnen waar ik ben geweest ZO lief en gezellig!

  Julia

  - Studente Rechten

 • Als ZZP’er zit ik voor drie dagen per week op een klus en vind ik het ideaal om daarnaast twee dagen op te passen. Iedere donderdag en vrijdag pas ik op Max (3) en Loek (1). Overdag gaan we lekker veel naar buiten samen, doen we nog vaak nog wat boodschappen en aan het eind van de middag doe ik ze vaak in bad en eten we samen. Ik vind het superleuk om zo’n goede band met de jongens, maar ook met de ouders, op te bouwen. De ideale afwisseling naast mijn kantoorbaan!

  Annelein

  - ZZP'er

 • Aimée en Celine waren nog maar 8 dagen oud toen ik mocht starten als KraamNanny. Het waren hele fijne maanden om zo dichtbij dit gezin te mogen staan in deze bijzondere periode. Ik hielp met het geven van (afgekolfde) melk, deed de meisjes in bad en heb uren met ze rondgelopen in de draagzak en geknuffeld op de bank. Ik wilde na mijn afstuderen niet gelijk beginnen aan een baan, waardoor dit voor mijn de komende maanden heel goed werkt. Ik kan zelf aangeven of ik een gezin wel of niet kan aannemen en we overleggen vaak welke uren ik kom.

  Melanie, KraamNanny

  - Afgestudeerd aan de UvA

 • Op iedere maandag haal ik Philip en Anna uit school met de bakfiets. Vaak komt er wel minimaal 1 vriendje of vriendinnetje mee en gaan we ’s middags met z’n allen naar de speeltuin. Aan het eind van de middag moet ik met Philip naar hockeytraining en speel ik met Anna een spelletje in het clubhuis of hockeyen we samen op een veldje. Ik hoop dat ik hier nog lange tijd kan oppassen :-)

  Yip, Nanny

  - Studente Bedrijfskunde

 • Al 2,5 jaar pas ik op bij drie kinderen in Amsterdam Centrum. Ik haal ze met de bakfiets op uit school om 14:45uur. Meestal blijven we nog even op het schoolplein spelen of gaan er vriendjes mee naar huis. Op donderdagmiddag moet ik met ze naar voetbaltraining. Aan het eind van de middag kook ik voor de kinderen en eet ik met ze. Voor mij is het goed te combineren met mijn werkgroepen in de ochtend en vind ik het leuk dat de dagen er altijd weer anders uitzien met kinderen.

  Valentijn, Manny

  - Student Econometrie

 • Sinds 2017 ben ik een trotse Amsternanny! Het oppassen is voor mij heel gevarieerd; ik pas 3 dagen in de week op bij 2 vaste gezinnen en af en toe doe ik er nog een avondje bij. Het is super om leuke dingen te doen met de kindjes en ook samen met de ouders aan de opvoeding bij te dragen. Het is geweldig om te zien hoe ze opgroeien en er is natuurlijk niets mooier dan wanneer een kindje zegt: Kiki, jij bent echt lief!

  Kiki, Nanny

  - Studente Verloskunde

Wil je aan de slag?

Heb je na het lezen van deze referenties zin om aan de slag te gaan? Meld je dan gelijk aan!