Welkom bij de Nanny Academy van Amsternannies

 

We bieden onze Nannies de mogelijkheid om verschillende trainingen te volgen. We maken een onderscheid tussen Nannies en Premium Nannies. De Premium Nannies gaan net een stapje verder; zij hebben veel (pedagogische) kennis, hebben de cursus Kinder-EHBO afgerond en kunnen voor langere tijd een vaste (mid)dag bij een gezin toezeggen. Deze continuïteit is heel waardevol voor kinderen (en ouders) en zorgt ervoor dat jullie een band kunnen opbouwen. Dit geeft de kinderen vertrouwen en zorgt ervoor dat je echt meedraait in het gezinsleven.

Neem contact met ons op als jij die Premium Nanny bent, dan zorgen we dat je op korte termijn kan starten kan bij een leuk gezin. Hopelijk tot gauw!

Pedagogiek training

Nannies kunnen bij ons een pedagogiek training volgen. Na het afronden van deze training, mogen zij zichzelf een Premium Nanny noemen. Vereiste is wel dat zij ook de cursus kinder-EHBO hebben afgerond en minimaal 3 á 4 maanden bij een gezin aanwezig kunnen zijn.

  • Kosten €29,95
  • Na afronden ben je een Premium Nanny en verdien je €15,00 per uur

KraamNanny training

De Nannies die aan de slag gaan als Kraam- of NachtNanny, kunnen bij ons een training volgen. Hierbij ligt, vanzelfsprekend, de focus op de verzorging van de allerkleinsten. Uiteraard geldt dat Nannies al veel praktijk ervaring met newborns moeten hebben. Vereiste is wel dat zij ook de cursus kinder-EHBO hebben afgerond.

  • Kosten €19,95
  • Na afronden ben je een Premium Nanny en verdien je €15,00 per uur

Cursus Kinder-EHBO

Nannies kunnen bij ons een cursus Kinder-EHBO volgen om zo voor meer veiligheid en zelfvertrouwen tijdens het oppassen te zorgen.

De Nannies krijgen een stempel op hun profiel zodat duidelijk is welke trainingen ze hebben afgerond.

  • Kosten: Gratis

  • Veiligheid vinden wij het allerbelangrijkst en daarom bieden wij deze cursus gratis aan aan de Nannies.

Betaling aan jou als Nanny

Je werkt bij Amsternannies via de Regeling Dienstverlening aan huis.
Je hebt geen arbeidsovereenkomst bij ons. Meer informatie over de Regeling kun je hier vinden.

Tarief Premium Nanny
KraamNanny €15,00 per uur
NachtNanny €15,00 per uur
Premium Nanny €15,00 per uur