In september en oktober heeft Bag to the Future in samenwerking met scholen, sportverenigingen, volwassenen en kinderen meer dan 20.000 rugzakjes met speelgoed ingezameld voor kinderen op de vlucht. Deze zijn verscheept naar Lesbos en worden daar met zorg en liefde uitgedeeld door vrijwilligers en met grote vreugde ontvangen.
Ons kantoor was een inzamelpunt, waar veel ouders en Nannies van Amsternannies hele lieve en goede rugzakjes hebben gebracht.
Het succes van de actie en het enthousiasme en de dankbaarheid van de kinderen is overweldigend. Daarom hebben ze besloten de Bag To the Future-actie weer te herhalen zodat iedereen mee kan doen en een leeftijdgenootje op de vlucht kan helpen. We zullen eind april / begin mei weer naar Lesbos vertrekken en hopen weer heel veel kinderen blij te kunnen maken met een rugzakje.
Ook deze keer helpt Amsternannies weer met het inzamelen voor Bag to the Future!
We willen jullie graag vragen of jullie goede rugzakken willen vullen met goede en leuke spullen erin, waar de kinderen blij van worden. Bijvoorbeeld leuke spelletjes die de kinderen samen kunnen doen, ballen, kleur potloden + kleurboek, auto’tjes, etc. (geen oude of kapotte/halve spelletjes) In de bijlage een foto van een voorbeeld rugzak.
En hebben jullie thuis een goedwerkende Buggy liggen die jullie niet meer nodig hebben? Dan kunnen we de mensen daar ook heel blij mee maken!!
Op zaterdag 2 en zaterdag 9 april tussen 11:00-14:00uur kunnen jullie de tasjes of Buggy inleveren bij ons op kantoor, aan de Tweede Jan Steenstraat 23hs in de Pijp. Dan zorgen wij dat ze goed terecht komen!
Liefs, Dorine en Evelien