Met trots presenteren we hier het eerste recept en filmpje voor een gezond tussendoortje van Friska Kids voor onze Nannies!

Friska Kids gaat onze Nannies op een eenvoudige manier helpen om gezonde snacks en lunches te bereiden voor de kinderen tijdens het oppassen.

Appeltorentje #snack

Wat heb je nodig?

  • Granny Smith appel
  • Pindakaas zonder toevoegingen (bv. Zeemansboter)

Uit de keuken: een appelboor, scherp mes en een eetlepel.

Neem een appelboor en haal het klokhuis uit de appel. Snijd nu de appel in dikke plakken. Leg één plak plat op je bord en smeer daar een eetlepel pindakaas op. Leg hier vervolgens weer een stuk appel op en smeer daar weer pindakaas op. Maak het torentje af met een stukje appel en een leuk vlaggetje op de top. Smullen maar!

Zie het filmpje hieronder!

[huge_it_video_player id=”2″]

Deel deze blog op social media!

Amsternannies is het leukste oppasbureau in Amsterdam. Met ons blog geven wij jullie inzicht in de evenementen waar wij als oppas aanwezig zijn. Daarnaast kan je hier ook leuke kinderrecepten of hele toffe aanbiedingen voor jonge gezinnen terugvinden!

Lees ook onze andere blogs

  • Watermeloen salade met feta en munt!

    6 juni 2018

    Een gezonde en frisse salade tijdens deze warme dagen! Gegarandeerd succes bij de kinderen. Ingrediënten: 1/2 watermeloen 75 gram feta kaas paar takjes verse munt scheutje balsamico azijn Zo maak je het:  Snijd de watermeloen en feta kaas in kleine blokjes. Was de verse munt en haal de blaadjes los.

  • Ontbijttaart – chickslovefoodkidsproof

    18 mei 2018

    Ontbijten met deze gezonde taart is een feestje! Wat wil je op zaterdagochtend nog meer?! Zie hieronder het recept voor de heerlijke ontbijttaart. Men neme: (voor 1 taart): 225 g havervlokken 95 g hazelnoten 6 el honing 100 g roomboter 250 ml kwark 250 g aardbeien (en eventueel ander rood

  • Slurpnoedels -chickslovefoodkidsproof

    1 mei 2018

    Slurpen op de dinsdagavond! Men neme: (voor 3 porties): 1 kleine winterpeen 1 komkommer 1 flinke hand ongezouten pinda's 200 g udonnoedels 175 g gepelde edamame (sojaboontjes) 1 flinke scheut sojasaus   En zo doe je het: –Schil de winterpeen en schaaf deze met een dunschiller met kartels in slierten.