Een nieuwe job, bij een nieuw bedrijf. Nieuwe collega’s en nieuwe klanten. Daar hoort ook een stukje bij voor op het blog van Amsternannies!

Ik ben Jillian Ward, 22 jaar oud en woon in Amsterdam.

Na mijn studie Media, Informatie en Communicatie ben ik op zoek gegaan naar een startersfunctie marketingcommunicatie. Amsternannies heeft mij deze mogelijkheid geboden en deze heb ik met beide handen aangegrepen.

Sinds 12 oktober ben ik bij Amsternannies begonnen als marketingcommunicatie medewerker. Als aanvulling op het team om zo onze gezinnen en Nannies nog beter te kunnen bedienen.

Vanaf de oprichting ben ik altijd betrokken geweest bij Amsternannies als Nanny en nu ga ik ervaring opdoen op kantoor.
Ik ben gek op kinderen, heb veel oppaservaring en houd ervan om actief met ze bezig te zijn.

Ik vind Amsternannies een geweldige organisatie waarbij de beste match ontstaat tussen gezinnen en Nannies. Daarnaast is het een organisatie waarbij alles fantastisch geregeld is, voor beide partijen, waardoor iedereen graag voor en met Amsternannies samenwerkt.

Naast mijn werk heb ik een grote passie voor koken. Daarnaast tennis en hockey ik graag!

Voor vragen kan je altijd mailen naar: jillian@amsternannies.nl

Hopelijk tot gauw!

Liefs, Jillian