Amsternannies houdt zich iedere dag bezig met het welzijn van kinderen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen in een veilige en liefdevolle omgeving opgroeien. Helaas is dat ook in Nederland niet vanzelfsprekend.

In Nederland verblijven er jaarlijks tussen de 30.000 en 35.000 kinderen in opvanglocaties. Vergeten kinderen, die in barre omstandigheden leven, zijn verstoten, zijn gevlucht en opgroeien op een plek met minimale speelmogelijkheden en traumabegeleiding. Dit is niet hoe een kinderleven hoort te zijn! Stichting ‘Het Vergeten Kind’ vindt dat deze kinderen dezelfde kansen verdienen als een kind dat thuis opgroeit en daarom zetten zij zich breed in om het welzijn van deze kinderen te verbeteren.

De succesvolle stichting is opgericht in 2007 door Dinand Woesthoff. Dinand is de man van de in 2004 overleden Guusje Nederhorst, die een grote voorliefde had voor kinderen en dieren. Dinand zet de stichting op ter nagedachtenis van zijn veel te vroeg overleden vrouw. De stichting heeft ruim 12.700 kinderen weer even kind laten zijn door leuke activiteiten en evenementen te organiseren of ze van betere leef- of speelvoorzieningen te voorzien.

Aangezien Amsternannies elke dag betrokken is bij het leven van kinderen willen wij graag een steentje bijdragen aan deze stichting. Vanaf deze week doen wij daarom mee met de activatiecampagne ‘De Week Van Het Vergeten Kind’. Wat we precies gaan doen, mogen we tot de uitzending van RTL Late Night op 18 januari nog niet verklappen, maar het uiteindelijke doel is om alle kinderen een goed thuis geven, met een hart vol liefde en hoop.

Liefs,

Amsternannies!

‪#‎ikvergeetzeniet‬ ‪#‎hetvergetenkind‬ ‪#‎Amsternannies‬