De eerste periode met jullie baby is fantastisch, maar de gebroken nachten zijn zwaar. Een NachtNanny is misschien wel de oplossing voor jullie!

Een NachtNanny is een professionele en ervaren Nanny die ’s nachts voor jullie baby zorgt, zodat jullie een nacht kunnen doorslapen. Ze zal jullie baby troosten, voeden, verschonen en in slaap wiegen, zodat jullie kunnen genieten van een goede nachtrust. Zo zijn jullie de volgende dag uitgerust om het stokje weer over te nemen.

Onze NachtNannies zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om de hoogste kwaliteit van zorg te bieden. Ze zijn liefdevol, geduldig en betrouwbaar. Ze zorgen ervoor dat jullie baby veilig en tevreden is, terwijl jullie slapen.

Tijdens een persoonlijk online intakegesprek, leren wij jullie gezin kennen en geven jullie aan wat jullie belangrijk vinden in de verzorging van jullie baby. We maken een gezinsprofiel aan, zodat de Nanny weet wat er van haar verwacht wordt. De NachtNanny kan één of meerdere nachten komen en kan ook last-minute worden geboekt.

Neem contact met ons op!

Tarieven voor NachtNanny

NachtNanny

€10,00 - €17,50

per uur*

Bemiddelingskosten aan Amsternannies

€20,00

per nacht

*Het uurtarief is afhankelijk van het aantal kinderen en de werkzaamheden van de Nanny.

Ben jij op zoek naar een NachtNanny?

Meld jouw gezin dan nu aan bij Amsternannies voor een persoonlijke intake.

Bekijk onze diensten