Amsternannies werkt met twee abonnementen; ‘Vast’ of ‘Flex’.

Indien jullie wekelijks op een terugkerende dag een Nanny willen inzetten raden wij het Vast-abonnement aan. Bij dit abonnement beheren wij jullie planning en zorgen wij ervoor dat er altijd een Nanny beschikbaar is. Wij zorgen voor zoveel mogelijk continuïteit en waar mogelijk dezelfde Nanny op de vaste dag.

Wij zijn ook bereikbaar buiten kantooruren om een zo goed mogelijk service te verlenen en wij, indien nodig, ook last minute vervanging kunnen regelen.

Mocht een vaste dag een keer niet nodig zijn dan wordt dit automatisch een tegoed, dit tegoed kunnen jullie inzetten op extra aanvragen. Een abonnement is maandelijks opzegbaar.

Er vindt altijd een kennismaking plaats tussen de Nanny en het gezin. Naderhand heeft Amsternannies contact met zowel de Nanny als het gezin en als beide partijen enthousiast zijn, kan de Nanny aan de slag!

Wij werken met Nannies en Premium Nannies. Al onze Nannies zijn zorgvuldig geselecteerd, hebben een persoonlijk intakegesprek met ons en referenties worden gecheckt. Hierbij wordt extra aandacht besteedt bij ervaring met kinderen onder de twee jaar. De Nannies kunnen een cursus Kinder-EHBO bij ons volgen.

Ongeacht welk type Nanny jullie kiezen, jullie kunnen erop vertrouwen dat ze professioneel en betrouwbaar zijn. Onze Premium Nannies hebben de Nanny Academy van Amsternannies gevolgd en hebben naast veel praktijkervaring ook pedagogische kennis. Daarnaast kunnen zij minimaal 4 maanden toezeggen om op een vaste dag op te passen.

Tarieven voor Vaste oppasdienst

Bemiddelingskosten

€13,95

per vaste dag of extra dienst

Tarief Nanny

 

Dagtarief bij 1 kind

€11,50

per uur *vanaf februari 2024

Dagtarief bij 2 of 3 kinderen

€12,50

per uur *vanaf februari 2024

Ben jij op zoek naar een Vaste oppasdienst?

Meld jouw gezin dan nu aan bij Amsternannies voor een persoonlijke intake.

Bekijk onze diensten