Bij Amsternannies bieden we twee flexibele abonnementen aan om aan jullie oppasbehoeften te voldoen: ‘Vast’ en ‘Flex’.

Vast Abonnement

Als je wekelijks op een vaste dag een Nanny wilt inzetten, is het Vast-abonnement ideaal. Met dit abonnement beheren wij jullie planning en zorgen we ervoor dat er altijd een Nanny beschikbaar is. We streven naar maximale continuïteit en proberen, waar mogelijk, dezelfde Nanny op de vaste dag in te zetten. Onze service gaat verder dan reguliere kantooruren; we zijn beschikbaar om last-minute vervanging te regelen indien nodig.

Heb je een keer geen oppas nodig op de vaste dag? Geen probleem. Dit wordt automatisch omgezet in een tegoed dat u kunt inzetten voor extra aanvragen. Ons abonnement is maandelijks opzegbaar.

Flex Abonnement

Wil je liever een Nanny op flexibele basis? Dan is ons Flex-abonnement de perfecte keuze. Dit abonnement biedt jullie de vrijheid om een Nanny in te schakelen wanneer het jullie uitkomt, zonder vaste verplichtingen.

Kennismaking en Kwaliteitscontrole

Bij Amsternannies hechten we veel waarde aan een goede match tussen de Nanny en uw gezin. Daarom organiseren we altijd een kennismakingsgesprek. Na deze kennismaking houden we contact met zowel de Nanny als het gezin. Als beide partijen enthousiast zijn, kan de Nanny direct aan de slag.

Onze Nannies en Premium Nannies

We werken met twee typen Nannies: Nannies en Premium Nannies. Beide zijn zorgvuldig geselecteerd, hebben een persoonlijk intakegesprek met ons gehad en hun referenties zijn grondig gecontroleerd. Bij onze selectie besteden we extra aandacht aan ervaring met kinderen onder de twee jaar. Onze Nannies kunnen ook een cursus Kinder-EHBO bij ons volgen.

  • Nannies: Professioneel, betrouwbaar en ervaren met oppassen.
  • Premium Nannies: Hebben de Nanny Academy van Amsternannies gevolgd, beschikken over veel praktijkervaring en pedagogische kennis, en kunnen minimaal 3 tot 4 maanden op een vaste dag oppassen.

Ongeacht welk type Nanny jullie kiezen, jullie kunnen erop vertrouwen dat jullie kinderen in goede handen zijn.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden en tarieven te bespreken en ontdek hoe een Nanny van Amsternannies jullie kan ontzorgen.

Tarieven voor Vaste oppasdienst

Bemiddelingskosten

€13,95

per vaste dag of extra dienst

Tarief Nanny

 

Dagtarief bij 1 kind

€11,50

per uur

Dagtarief bij 2 of 3 kinderen

€12,50

per uur

Dagtarief bij 4 kinderen

€14,00

per uur

Avondtarief

€10,00

per uur

Ben jij op zoek naar een Vaste oppasdienst?

Meld jouw gezin dan nu aan bij Amsternannies voor een persoonlijke intake.

Bekijk onze diensten