Amsternannies werkt met twee abonnementen; ‘Vast’ of ‘Flex’. Indien jullie af en toe een Nanny willen inzetten dan raden wij het Flex-abonnement aan.

Bij dit abonnement kan je op ieder moment een Nanny aanvragen; voor een hele dag, dagdeel of avond. Vanzelfsprekend kan het ook gaan om meerdere dagen of avonden per maand gaan. Willen jullie spontaan een avond uiteten of heeft school of crèche een studiedag? Dan hebben wij ook last-minute een Nanny voor jullie beschikbaar.

Wij zijn ook bereikbaar buiten kantooruren om een zo goed mogelijk service te verlenen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Wij werken met Nannies en Premium Nannies. Al onze Nannies zijn zorgvuldig geselecteerd, hebben een persoonlijk intakegesprek met ons en referenties worden gecheckt. Hierbij wordt extra aandacht besteedt bij ervaring met kinderen onder de twee jaar. De Nannies kunnen een cursus Kinder-EHBO bij ons volgen.

Ongeacht welk type Nanny jullie kiezen, jullie kunnen erop vertrouwen dat ze professioneel en betrouwbaar zijn. Onze Premium Nannies hebben de Nanny Academy van Amsternannies gevolgd en hebben naast veel praktijkervaring ook pedagogische kennis.

Tarieven voor Flexibele oppasdienst

Bemiddelingskosten

€14,95

per dienst

Tarief Nanny

 

Dagtarief bij 1 kind

€11,50

per uur *vanaf februari 2024

Dagtarief bij 2 of 3 kinderen

€12,50

per uur *vanaf februari 2024

Ben jij op zoek naar een Flexibele oppasdienst?

Meld jouw gezin dan nu aan bij Amsternannies voor een persoonlijke intake.

Bekijk onze diensten