Bij Amsternannies bieden we twee abonnementen aan om aan jullie oppasbehoeften te voldoen: ‘Vast’ en ‘Flex’. Als jullie af en toe een Nanny willen inzetten, raden wij het Flex-abonnement aan.

Flex Abonnement

Met het Flex-abonnement kunnen jullie op elk gewenst moment een Nanny aanvragen: voor een hele dag, een dagdeel of een avond. Of het nu gaat om meerdere dagen of avonden per maand, wij staan voor jullie klaar. Spontaan een avondje uit eten of een onverwachte studiedag op school of crèche? Ook last-minute hebben wij een Nanny beschikbaar voor jullie.

Onze service stopt niet buiten kantooruren; we zijn altijd bereikbaar om de best mogelijke service te verlenen. Het Flex-abonnement is bovendien maandelijks opzegbaar, voor ultieme flexibiliteit.

Nannies en Premium Nannies

We werken met twee typen Nannies: Nannies en Premium Nannies. Beide zijn zorgvuldig geselecteerd, hebben een persoonlijk intakegesprek met ons gehad en hun referenties zijn grondig gecontroleerd. We besteden extra aandacht aan ervaring met kinderen onder de twee jaar, en onze Nannies kunnen een cursus Kinder-EHBO bij ons volgen.

  • Nannies: Professioneel, betrouwbaar en ervaren met oppassen.
  • Premium Nannies: Hebben de Nanny Academy van Amsternannies gevolgd, beschikken over veel praktijkervaring en pedagogische kennis.

Ongeacht welk type Nanny jullie kiezen, kunnen jullie erop vertrouwen dat jullie kinderen in goede handen zijn.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden en tarieven te bespreken en ontdek hoe een Nanny van Amsternannies jullie kan ontzorgen.

Tarieven voor Flexibele oppasdienst

Bemiddelingskosten

€14,95

per dienst

Tarief Nanny

 

Dagtarief bij 1 kind

€11,50

per uur

Dagtarief bij 2 of 3 kinderen

€12,50

per uur

Dagtarief bij 4 kinderen

€14,00

per uur

Avondtarief

€10,00

per uur

Ben jij op zoek naar een Flexibele oppasdienst?

Meld jouw gezin dan nu aan bij Amsternannies voor een persoonlijke intake.

Bekijk onze diensten