Voor velen staat er weer een wintersportvakantie op de planning. Wij hebben veel Nannies die graag meegaan op skivakantie! 

 

Wat houdt een Vakantie Nanny in:

De Nannies ondersteunen bij alle aspecten van de vakantie: van het vermaken van de kinderen, het organiseren van de maaltijden of bij het huisje, hotel of appartement blijven als de kinderen slapen, zodat jullie ‘s avonds uit eten kunnen of een keer een kop koffie kunnen drinken op de piste. De Nanny kan de kinderen ook uit de skiklas halen, als jullie een lange tocht willen maken. Kortom: ze zorgt ervoor dat jullie en de kinderen een ontspannen, sportieve en fantastische vakantie hebben! 

 

Onze Nannies zijn beschikbaar voor korte of lange verblijven, afhankelijk van je behoeften en plannen. Jullie kunnen voor de vakantie uitgebreid kennismaken met een nanny en zij kan al enkele keren komen oppassen zodat jullie elkaar leren kennen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

 

Fijn om te weten over onze Nannies

Onze Nannies komen veelal via huidige Nannies bij ons terecht, wat zorgt voor een fijn en vertrouwd netwerk. Alle nannies kunnen een cursus Kinder-EHBO bij ons volgen. Daarnaast bieden wij verschillende trainingen aan, zoals een training Pedagogie.

 

Wij willen graag alles over jullie gezin weten: de karakters van jullie kinderen, belangrijke normen en waarden in opvoeding en natuurlijk alle praktische informatie. Zo weten Nannies goed waar ze rekening mee kunnen houden en wat ze kunnen verwachten.

 

Review van Nanny Kiki 

“Afgelopen februari ben ik benaderd door Amsternannies, omdat zij op zoek waren naar een Nanny die met een gezin mee wilde op skivakantie. Ik vond het onwijs leuk dat Amsternannies aan mij dacht en omdat ik zelf ook skilerares ben, was dit verzoek perfect voor mij. Hierdoor vond ik het extra leuk om dit verzoek op te pakken en kon ik de kinderen ook goed helpen met skiën. Daarnaast heb ik nog veel andere leuke activiteiten ondernomen met de kinderen: we hebben samen gezellig gegeten, gezwommen in het hotel en van de bergen gesleed. Het was een ontzettend leuke ervaring die ik niet snel zal vergeten!”

 

Kiki heeft een filmpje gemaakt op de wintersport vakantie en is hieronder via de link te zien. 

https://www.instagram.com/reel/CpUl2nboafu/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Deel deze blog op social media!

Amsternannies is het leukste oppasbureau in Amsterdam. Met ons blog geven wij jullie inzicht in de evenementen waar wij als oppas aanwezig zijn. Daarnaast kan je hier ook leuke kinderrecepten of hele toffe aanbiedingen voor jonge gezinnen terugvinden!

Lees ook onze andere blogs

 • Eerste schooldag voor je kind

  30 januari 2024

  De eerste schooldag voor je kind is altijd erg spannend voor zowel de ouders als voor het kind. De meeste kinderen gaan voor het eerst naar de basisschool zodra ze 4 jaar zijn geworden. Een kindje van 4 jaar lijkt misschien nog klein, maar de meeste kleuters zijn er wel

 • Letters leren schrijven

  24 januari 2024

  Leren schrijven is belangrijk om te leren als kind. Door er thuis ook mee bezig te zijn, is het voor de kinderen al snel leuk om letters te leren. We hebben daarom een aantal leuke oefeningen gevonden om samen met de kinderen te doen. Lettergrepen Oefenen met lettergrepen leren aan

 • Creatieve traktaties om uit te delen

  17 januari 2024

  Kinderen vinden het super leuk als ze jarig zijn en dan te trakteren op school. Het bedenken ‌van originele en creatieve traktaties kan soms best lastig zijn. Daarom hebben we een paar super leuke ideeën bedacht zodat jouw kind de show steelt in de klas.  Luchtballon traktatie met fruit naar